У Львові виділили 1 мільйон гривень для Центру медицини катастроф

724 0
У Центрі планують покращити матеріально-технічну базу.
ФОТО: СУСПІЛЬНЕ

ФОТО: СУСПІЛЬНЕ

У Львові затвердили Програму підтримки Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на 2024 рік. Програма розроблена для покращення надання безоплатної, своєчасної та ефективної медичної допомоги при станах, що загрожують життю людини. Про це повідомили на порталі депутатів ЛМР. 

У межах програми буде покращено матеріально-технічну базу. На це депутати уже погодилися виділити 1 мільйон гривень субвенції. 

«Підтримка військових та медицини сьогодні є пріоритетом. Знаємо, що Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф щорічно надає допомогу великій кількості людей і їх кількість також збільшилася з початком війни. Тому, маємо підтримати Центр і подякувати медикам за сумлінну роботу», - прокоментував голова комісії охорони здоров’я, депутата Валерій Веремчук.

До слова, Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф  надає медичні послуги понад 235 000 пацієнтам щороку, з яких 105 696 жителі Львівської міської територіальної громади.

Нагадаємо, участь у конкурсі на посаду директора Центру взяв один учасник – Андрій Васько, чинний керівник «екстренки».

_______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!