У львівському пологовому виходили трійню, яка народилася передчасно

6097 0
Двоє дічаток та хлопчик народилися з вагою менше півтора кілограма кожен.
Фото: Львівський обласний перинатальний центр

Фото: Львівський обласний перинатальний центр

У Львівському обласному перинатальному центрі виходили трійню, що народилася передчасно. Двоє дівчаток та хлопчик зявилися на світ на 31 тижні вагітності, а вага кожного з «поспішайок» була менше півтора кілограма.

Джерело: Львівський обласний перинатальний центр

«Соломія, Злата та Марко народилися на 31 тижні вагітності. При народженні маса та зріст дівчаток були 1470 г/38см та 1490 г/38 см, а хлопчика – 1480 г/40 см.

Перші два тижні життя трійня провела у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії новонароджених. Далі – переведені у відділення постінтенсивного догляду новонароджених та виходжування недоношених дітей», – повідомили в медзакладі.

Вже з 28 доби малюки були на спільному перебуванні з мамою та почали активно набирати вагу. Маму разом з новонародженою трійнею виписали додому на 37 добу життя діток. Їх вага при виписці становила 2150 г, 2150 г та 2380 г.

Як зазначили у перинатальному центрі, потрійне щастя вимагає потрійних зусиль.

Юлія Осим

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!