У Львові випав перший сніг. Фото

4368 0
Синоптики прогнозують, що мокрий сніг падатиме протягом дня.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Сьогодні, 17 листопада, у Львові випав перший сніг. Температура повітря наразі становить 0 градусів, синоптики попереджають про ожеледицю на дорогах.  

Вдень температура повітря у місті коливатиметься від 2° морозу до 3° тепла. Вдень також прогнозують невеликий мокрий сніг. Вітер північно-східний, 7 – 12 м/с. 

Додамо, що вночі 18 листопада у Львові очікується від 2° до 7° морозу. На вихідних 19-20 листопада температура становитиме до 9° морозу, вдень – близько 0°.

Читайте також: У Львові збільшилась кількість ДТП з пішоходами в темний час доби

Для того, щоб уникнути небезпечних ситуацій та травматизму під час ожеледиці, водія рекомендують дотримуватися таких порад:

  • дотримуйтеся швидкісного режиму та безпечної дистанції;

  • відмовтеся від ризикованих маневрів, які за несприятливих погодних умов можуть призвести до створення аварійних ситуацій;

  • наближаючись до пішохідних переходів та дитячих закладів, знижуйте швидкість до мінімуму.

 

Пішоходам теж варто бути уважними на проїжджій частині та переходити дорогу лише у дозволених місцях.

Софія Шавранська

Фото: Твоє місто

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!