У Львові вирішили, як перетворити місто у центр ділового туризму

2872 0
Під час засідання сесії Львівської міської ради було затверджено Програму «Почесні амбасадори Львова», яка розроблена на виконання Програми розвитку індустрії ділової гостинності Львова на 2015-2017 роки. Дана програма повинна вивести місто на світовий ринок ділового туризму, повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Мета програми – за допомогою впливових українців із почесним званням «Почесний амбасадор Львова», які готові використовувати свій авторитет та професійні знання задля промоції міста Львова як достойного місця для проведення заходів ділової гостинності (конференцій, форумів, семінарів, виставок, симпозіумів, самітів, тощо).

Програма повинна об’єднати навколо місцевого ринку ділового туризму фахівців науки, політики, бізнесу, інформаційних технологій та культури. Активно позиціонувати Львів на світовому та вітчизняному ринку ділового туризму, а також сприяти економічному, соціальному та науковому розвитку  Львова.

Фото: lvivconvention.com.ua, utctour.com, kontrakty.ua.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!