У Львові виставили на аукціон будівлю у Стрийському парку

2552 0
Аукціон відбудеться 2 березня.
Фото: mayno.lviv.uа

Фото: mayno.lviv.uа

Управління комунальної власності Львівської міської ради виставило на аукціон оренду будівлю у Стрийському парку . Її пропонують облаштувати для кафе, продажу продовольчих та непродовольчих товарів, сувенірів. Інформацію про аукціон на своєму сайті розмістило управління комунальної власності ЛМР.

Йдеться про споруду площею 14 кв. м, що розташована на вул. У. Самчука, 12-а. Приміщення пропонують в оренду на п’ять років. Стартова вартість місяця оренди – 3 442 грн, утім вона може зрости. Аукціон відбудеться 2 березня. Детальнішу інформацію про лот можна переглянути тут.

Читайте також: Споруди у Стрийському парку матимуть нових орендарів

Нагадаємо,торік уперше у Львові провели аукціони оренди на споруди у Стрийському парку. У ході торгів вартість оренди зросла у десятки разів. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!