У Львові виставили на продаж приміщення Лабораторії паранормальних явищ

8150 0
Вартість приміщення зазначили у розмірі $700 000 тисяч.
Фото: google.maps

Фото: google.maps

У Львові виставили на продаж приміщення Лабороторії паранормальних явищ, що на вулиці Братів Рогатинців.  

Читайте також: У Львові на площі Ринок облаштовують ресторан 

Інформацію про продаж об’єкта опублікував у групі оголошень про нерухомість «Нерухомість у Львові, Квартири Львова, Оренда та продаж Львів» Максим Федак. 

«6 фасадних вікон. Фасадний вхід. Висота приміщення 4 метри. Є невелике внутрішнє подвір’я», – йдеться в описі об'єкту.

Приміщення загальною площею 118м квадратних у кутовій частині третього поверху продають за 700 000 тисяч доларів. 

В дописі також вказано, що раніше приміщення використовували під власний бізнес. Є також можливість поділити його на три окремі приміщення.

Читайте також: Будинок книги у Львові не змогли продати з аукціону

Нагадаємо, що нежитлові приміщення другого, третього та четвертого поверхів у будинку, що на площі Ринок, 20 у Львові, продадуть за майже 4 млн грн. Будинок є пам’яткою архітектури національного значення. На аукціон 162,7 кв. метри приміщень виставило управління комунальної власності ЛМР. Цей лот у системі Рrozorro.sale пропонують продати вдруге за зниженою на 50% ціною.

У вересні ціна за приміщення становила 7,94 млн грн, але на торги не подався жоден учасник. Тож управління комунального майна ЛМР оголосило новий аукціон за зниженою на половину ціною – 3,97 млн грн це трохи більше, ніж 900 доларів за метр квадратний.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!