У Львові визначили найкращого двірника Львова 2020

2145 0
Чоловік працює у ЛКП «Південне», що у Франківському районі міста.

У Львові визначили  найкращого двірника Львова 2020. Ним став Мирослав Новоставський. Про це повідомляє міський голова Львова Андрій Садовий.

Чоловік працює у ЛКП «Південне», що у Франківському районі міста. Він вже вдруге перемагає у цій номінації. Нагорода для нього – поїздка для двох на Святу землю. Подорож планують організувати після того, як вщухне пандемія.

Додамо, мешканці подавали кандидатури двірників, роботою яких вони задоволені. На Гарячій лінії міста відбулося голосування. Львів’яни подали 41 кандидатуру.

Нагадаємо, що у 2018 році першим переможцем конкурсу «Найкращий двірник Львова — 2018» став Мирослав Новоставський, двірник ЛКП «Південне». Він отримав подяку від громади Львова та подарунковий сертифікат на тур «Вікенд в Європі! Краків, Прага, Відень та Будапешт».

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!