У Львові визначили переможців конкурсу за найкраще оформлення вітрин

5110 0
Оформлювати вітрини та вікна рекомендували традиційним різдвяним павуком чи його елементами, геометричними візерунками, орнаментом тощо.
фото романа балука для лмр

фото романа балука для лмр

У Львові визначили та нагородили переможців конкурсу на найкраще оформлення вітрин до новорічно-різдвяних свят. Так, дипломи отримали три переможці.

І місце – Родинна пекарня, вул. Яна Жижки, 6 (головне фото);

ІІ місце – Zelen`, що на вул. Братів Рогатинців, 12;      

ІІІ місце – SOWA на вул. Староєврейській, 40.

2 місце

3 місце

Додамо, що критеріями відбору були: зовнішній технічний та естетичний стан вітрини (вітрин, брам, вікон та балконів) і фасаду будинку, відповідність художньо-естетичного вирішення новорічній та різдвяній тематиці, використання додаткових технічних засобів (підсвічування, ілюмінація, механічні конструкції) та композиційне вирішення.

Минулорічні переможці (за 1, 2 та 3 місця) отримали також грошові винагороди: 25, 15 та 10 тисяч гривень відповідно. А цього року, як уточнити у пресслужбі ЛМР в коментарі Tvoemisto.tv, фінансових подарунків не передбачили. 

Читайте також: Різдвяні світлини. Львів'яни публікують у соцмережах фото у вишиванках

Додамо, що конкурс на найкраще оформлення вітрин, брам, вікон та балконів до новорічних та різдвяних свят стартував ще 23 грудня. Прийом заявок тривав до 15 грудня. Оформлювати вітрини та вікна рекомендували традиційним різдвяним павуком чи його елементами, геометричними візерунками, орнаментом тощо. Підбірку фото з локацій, де нині прикрасили вітрини різдвяними декораціями, публікувало також Tvoemisto.tv.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!