У Львові визначили підрядника для будівництва ЦНАПу в Брюховичах. Візуалізація

2643 0
На першому поверсі буде ЦНАП та медіатека, а на другому поверсі – конференц-зал.
фото: Олександра Мазуренка

фото: Олександра Мазуренка

Переможцем тендеру на будівництво центру надання адміністративних послуг та медіатеки у смт. Брюховичі стало ТзОВ «Західнафтохімбуд», яке виконає всі роботи за 6,3 млн гривень. Про це стало відомо з оголошення на сайті держзакупівель Prozorro.

Згідно з технічною документацією, ЦНАП та медіатеку збудують на вулилці В. Івасюка, 2-А, біля Народного дому. Будівництво розпочнеться з «нуля» – підрядник повинен закласти фундамент, спорудити стіни, дах, провести внутрішні та будівельні роботи з облаштуванням каналізації, електрики, водопостачання, газопостачання тощо.

Також за ці кошти мають облаштувати огородження та встановити відеонагляд. Загальна площа об’єкту – 210 м кв. Роботи повинні виконати до кінця наступного року.

Читайте також: Щоб отримати перепустку в пішохідну зону, тепер треба звертатися в ЦНАП. Перелік документів

На першому поверсі розташують безпосередньо ЦНАП та приймальню селищної ради Брюхович. Також передбачені послуги міграційної служби з можливістю оформлення паспортів.

Частина першого поверху передбачена для медіатеки з можливістю проведення в теплу пору року відкритих зустрічей на літній терасі. Другий поверх, площею 70 м. кв, використовуватиметься для різних зустрічей.

Візуалізація проекту. Фото: ЛМР

За даними Youcontrol, ТЗоВ «Західнафтохімбуд» зареєстроване у Львові на вулиці Куликівській, 57. Фірма займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Її власниками є троє осіб – львів’яни Ігор Маргаль, киянин Василь Лундяк та мешканець Івано-Франківщини Сергій Брайченко.

Нагадаємо, минулого року ЛКП «Рембуд» виготовив проектно-кошторисну документацію будівництва ЦНАПу в Брюховичах.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!