У Львові визначили підрядника, який ремонтуватиме вулицю Пекарську

4817 0
Кінцева пропозиція підрядника становить 109,4 млн гривень.
Фото: Ukrainian Urban Awards

Фото: Ukrainian Urban Awards

У Львові визначили підрядника, який ремонтуватиме вулицю Пекарську, на відтинку від вулиці Тершаковців до Шімзерів. Ним стало ТОВ «Вельт Капітал», – про це йдеться на сайті електронних закупівель Prozzoro.

Очікувана вартість робіт – 134,9 млн гривень, однак кінцева пропозиція підрядника становить 109,4 млн гривень.

Перед медуніверситетом буде вільний простір – територію між двома корпусами звільнять від паркування. У напрямку руху з автомобілями буде велосмуга, а у протилежному буде велодоріжка. Під час реконструкції також встановлять вуличні меблі – лавки, урни для сміття, вуличні стільці, велопарковки та велостійки. Окрім цього, тут висадять кущі та 43 дерева.

Проєкт розробили ЛКП «Інститут просторового розвитку». Ремонту вулиці обіцяють розпочати у третій декаді серпня.

Нагадаємо, що ТОВ «Вельт Капітал» облаштовували громадський простір на вул. Сосюри у Львові, ремонтували вулиці Корнятка, Чернівецьку, будували новий корпус ліцею Провесінь на Тракті Глинянському тощо. 

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!