У Львові каратимуть водіїв за порушення правил в’їзду у пішохідну зону

1834 0
Львів’ян попереджають, що за порушення правил в’їзду та перебування у пішохідній зоні скасовуватимуть перепустки.
фото: avk.org.ua

фото: avk.org.ua

За інформацією директора Муніципальної дружини Юрія Діля, у Львові скасували 40 перепусток на в’їзд у пішохідну частину міста. Наразі йдеться про перепустки мешканців та підприємців, які здійснюють обслуговування мешканців та закладів у пішохідній зоні міста, інформують у прес-службі міськради.

Як розповів Юрій Діль, за одне порушення перепустку скасовують на одну добу, за друге – на 7 днів, за третє ж – безтерміново. Зокрема, тільки цього тижня скасовано 12 перепусток терміном на 7 днів. А 40 перепусток скасовано безтерміново.

Найбільше порушників – серед водіїв, які обслуговують заклади торгівлі та харчування. «Водії, які здійснюють доставку товарів чи послуг, найчастіше паркують машини у невстановлених місцях, а також не дотримуються часових меж перебування у пішохідній зоні. Ми змушені реагувати на це. З мешканцями проблем менше, однак вони теж, буває, паркуються на тротуарах та в інших недозволених місцях», – зазначив Юрій Діль.

Читайте також: У Львові вводять нові перепустки для в’їзду в центральну пішохідну частину

Також він застеріг тих водіїв, які без дозволу «проскакують» у пішохідну зону вслід за тими автівками, що мають перепустки, – їхні дані працівники Муніципальної дружини скеровують у поліцію, яка уповноважена накладати на порушників штраф.

Нагадаємо, з 1 серпня цього року у Львові змінено порядок регламентованого в’їзду транспорту у пішохідну зону центральної частини міста.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!