Політична реклама

Із центру Львова забрали вуличне піаніно

1279 0
У Львові з-під стін Катедри забрали вуличне піаніно, на якому досі грали всі охочі.

Піаніно забрали через те, що в управління культури ЛМР поскаржилися мешканці площі Ринок, повідомляє Zik. За їх словами, інструмент не затихає навіть уночі. До скарг жителів приєднались і представники римо-католицької громади, адже постійна музика з вулиці заважає їм молитися.

Після скарг піаніно із центру міста забрали. Та уже кілька хвилин після демонтування інструменту, зібралося невеличке віче. Люди розділились на два табори: одні вимагали повернути інструмент, інші – перенести його туди, де воно нікому не заважатиме.

«Гра на вуличному піаніно – це добре, коли живеш в іншому районі», – обурюється мешканка вул. Галицької.

Нагадаємо, у червні 2013 року, до Свята музики, у центрі Львова встановили піаніно. На інструменті могли грати усі перехожі. На зиму його законсервували. Де стоятиме піаніно тепер, наразі невідомо.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!