За понад 8 млн гривень відкрили Центр розвитку дітей та молоді у Львові

1365 0
У центрі зможуть навчатися та розвиватися діти від 4 до 18 років.
фото: лмр

фото: лмр

У Львові, на вулиці Польовій 29Б, відкрили сучасний Центр розвитку дітей та молоді. Тут близько 300 дітей від 4 до 18 років зможуть безкоштовно отримувати якісні знання та розвивати свій творчий та інтелектуальний потенціал. Нову локацію створили за грантові кошти, а це понад 230 тисяч доларів. Про це повідомила пресслужба ЛМР. 

Створення освітнього центру відбулось завдяки грантовій підтримці Благодійного фонду Ukraine Children’s Action Project, який залучив на реалізацію цього проекту 8,3 млн грн (231 500 USD). За ці кошти Дитячі клуби Личаківського району провели капітальний ремонт приміщення загальною площею 207 кв. м та прибудинкової території, закупили всі необхідні меблі, комп’ютерну та аудіотехніку.

«Наш благодійний проєкт скерований на допомогу дітям з усього світу, які перебувають в складних життєвих обставинах. І ми дуже раді, що познайомились з Дитячими клубами Львова і спільно з ними створили такий чудовий простір, щоб навіть у час війни діти мали безпечне місце для розваг і навчання водночас. Діти – це майбутнє країни, тому дуже важливо, щоб в них було справжнє наповнене дитинство, тому ми робимо все можливе, щоб їм у цьому допомогти», – зазначив Ірвін Рендлер, доктор медицини, співзасновник Ukraine Children’s Action Project.

Центр розвитку дітей та молоді у своїй діяльності має на меті підтримати дітей та підлітків, які зараз знаходяться у важких сімейних обставинах, або вимушено покинули свою домівку і не мають належних умов для якісного навчання, підготовки до школи чи вищих навчальних закладів. Центр готовий охопити близько 300 дітей віком від 4 до 18 років, тому усіх дітей, які зараз проживають у Львові і потребують допомоги, запрошують на заняття.

Центр надаватиме допомогу в навчанні та змістовному дозвіллі дітям та підліткам за напрямками:

  • українська мова та література;
  • історія України;
  • математика;
  • англійська мова;
  • правознавство;
  • підготовка до вступу в художні ЗВО (академічний рисунок, композиція);
  • академічний рисунок;
  • малювання;
  • підготовка до школи; 
  • спортивні гуртки;
  • сучасні танці.

 

Записатись на заняття центру можна за посиланням.

Нагадаємо, 15 вересня розпочався новий навчальний рік у Дитячих клубах Львова. Заняття у клубах дитячої творчості підійдуть на будь-який вік та смак дитини, адже охоплюють різні напрямки. Зокремо, це мистецтво, спорт, іноземні мови, танці, музика, позування, театр, гончарство, хендмейд, дизайн, ранкові групи та багато інших.

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!