У Львові забудують територію поблизу аеропорту. Що там буде

11520 0
Учора виконком затвердив містобудівні умови і обмеження на зведення офісного центру на вулиці Скнилівській, у квітні на цій вулиці погодили будівництво житлового комплексу.
Фото: візуалізація із презентації у ЛМР

Фото: візуалізація із презентації у ЛМР

Поблизу аеропорту «Львів», на вул. Скнилівській збудуть офісний центр з підземним паркінгом. Відповідні містобудівні умови та обмеження учора, 21 травня видав виконавчий комітет Львівської міської ради.

Читайте також: У Львові поблизу аеропорту зведуть багатоквартирний житловий комплекс

Офісна будівля може мати щонайбільше 15 метрів заввишки. Площа ділянки – 0,0358 га, її дозволили забудувати на 75%. Цільове призначення ділянки – для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку). У офісному центрі запланований підземний паркінг.

Містобудівні умови та обмеження на будівництво місто видало Мар’яну Зарицькому.

За даними аналітичної системи УouСontrol львів’янин Мар’ян Зарицький є фізичною особою-підприємцем. Він займається роздрібною торгівлею залізними виробами, будівельними матеріалами та санітарно-технічними виробами в спеціалізованих магазинах.

Додамо, що 29 квітня виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво багатоквартирного житлового комплексу поблизу аеропорту, також на вулиці Скнилівській.

Двосекційний багатоквартирний житловий будинок із підземним паркінгом зведуть на дев’ятьох ділянках дачного кооперативу «Урожай», що на вул. Скнилівській. Містобудівні умови та обмеження на це будівництво видали ТзОВ «Скайфол Компані».

Ділянки, на яких зводитимуть житло входять у зону Г-2 – торгово-ділових зон відповідно до зонінгу Залізничного району. Комплекс буде розташований поблизу ринку «Південний», Скнилівського парку, та неподалік від аеропорту «Львів». 

За інформацією із аналітичної системи YouControl, будівельна компанія ТзОВ «Скайфол Компані» зареєстрована 9 місяців тому, у липні 2020 року. Кінцевими бенефіціарними власниками є львів’яни Назарій Слюсарчук та Марта Дзера. Марта Дзера також є власницею частки в «Інвестиційно-девелоперській групі Екос»



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!