У Львові померла деканка факультету культури і мистецтв Франкового вишу

17223 0
Майя Гарбузюк – авторка понад 200 статей та інтерв'ю з питань історії, теорії та практики сучасного театру.
Фото: ЛНУ

Фото: ЛНУ

На 59-му році життя перестало битися серце деканки факультету культури і мистецтв, театрознавиці і докторки мистецтвознавства Майї Гарбузюк. Про це повідомили у профкомі стідентів ЛНУ.

«Студентська спільнота висловлює щирі співчуття родині, друзям та колегам Майї Володимирівни. Ми запам’ятаємо її як відкриту і щиру людину, яка приділяла чимало часу просвітницькій діяльністі серед нашої молоді. Світла пам’ять відомій тетрознавиці, дослідниці сценічної шекспіріани в Україні та постколоніальних студій, ім’я якої гідно вписано в історію Львівського університету, української науки та культури!», – йдеться в повідомленні.

Довідково

Майя Гарбузюк – авторка понад 200 статей та інтерв'ю з питань історії, теорії та практики сучасного театру. Членкиня Національної спілки театральних діячів України, членкиня НТШ, Голова Театрознавчої комісії НТШ, експертка та голова журі театральних фестивалів.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!