У Львові закрили аеропорт через вантажний літак, що впав поруч. Фото

19708 0
Повітряне судно знайшли у Сокільниках поблизу злітної смуги. За попередньою інформацією, є загиблі.
Фото: Варта-1

Фото: Варта-1

Сьогодні, 4 жовтня, у Львові близько 7:00 закрили на зліт та виліт аеропорт. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила керівниця пресслужби ЛМР Христина Процак.

За її словами, аеропорт закрили через те, що з радарів зник літак. Пізніше у пресслужбі ГУ ДСНС у Львівській області повідомили, що літак аварійно приземлився біля цвинтаря в Сокільниках. На місце виїхали ряувальники та швидка допомога.

«Надійшло повідомлення про те, що літак АН-12 під час посадки зник із радарів зі сторони Жирівки. Отримали телефонний дзвінок від члена екіпажу літака, який повідомив, що вони аварійно приземлилися орієнтовно біля посадкової смуги (точно сказати не можуть). Зараз вивільняють людей. Попередньо, травмований пілот», – повідомила речниця ДСНС у Львівській області Христина Авдєєва.

На фейсбук-сторінці львівського аеропорту уточнюють, що літак зник з радарів близько 6:45, він прямував з Іспанії (Віго) до Туреччини (Стамбул) і мав дозаправитись у Львові.

Речник ГУ ДСНС у Львівській області Віталій Туровцев у коментарі Tvoemisto.tv повідомив, що, за попередньою інформацією, на борту було 8 людей. Трьох з них наразі витягнули живими, роботи продовжуються. Пізніше стало відомо, що інші 5 людей загинули.

Станом на 10:00 львівський аеропорт відновив роботу і прийняв літаки з Гданська та Анталії. 

Фото: ГУ ДСНС у Львівській області, Варта-1


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!