Сьогодні у Львові закриють на ремонт вулицю Єрошенка. Схема об'їзду

1982 0
Роботи триватимуть тиждень – до 27 травня включно.
ФОто: GETTY IMAGES

ФОто: GETTY IMAGES

Сьогодні, 22 травня, планують розпочати ремонт дорожнього покриття на вул. Єрошенка, на ділянці від вул. Шевченка до вул. Золотої. Роботи триватимуть тиждень – до 27 травня включно. На час робіт ділянку перекриють для руху транспорту. Про це повідомили у Шевченківській районній адміністрації.

Для руху транспорту відкриють вул. Яцкова, по якій організують двосторонній рух. У повідомленні йдеться, що на вул. Єрошенка дорожнє полотно в поганому стані. На ділянці площею 2460 м2 змінять весь бордюрний камінь, відремонтують дощоприймачі і постелять два шари нового асфальтобетонного покриття. Вартість робіт – 4,5 млн грн. Роботи виконуватиме підрядна організація ТОВ «Шляховик-Т». 

Читайте також: До кінця травня планують відкрити для руху транспорту останню ділянку вулиці Шевченка

Нагадаємо, що 5 травня, через реконструкцію вул. Шевченка перекрили рух транспорту на відрізку від вул. Турянського до вул. Бортнянського. Зокрема, ділянка від вул. Турянського до вул. Я. Мудрого стала непроїзною для руху авто, також перекрили виїзд на вул. Шевченка з вул. Бортнянського та вул. Яцкова. 

Об'їзд ділянки ремонту вул. Шевченка від вул. Турянського до вул. Ярослава Мудрого в напрямку до центру міста здійснюється: 

  • або вул. Турянського – вул. Золота,

  • або вул. Юнаківа – вул. Бортнянського – вул. Братів Міхновських.

Об'їзд в напрямку від центру міста з 22 травня буде можливий по вул. Клепарівська – вул. Золота – вул. Яцкова.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!