У Львові запрацює станція для зважування сміття

2094 0
Упродовж наступного тижня на Збиранці має запрацювати система для зважування сміття.
фото: zik.uа

фото: zik.uа

Про це Tvoemisto.tv розповів Іван Рудницький, голова новоствореного департаменту поводження з твердими побутовими відходами Львівської міської ради. За його словами, Львів найняв фірму «Техноваги», яка має відповідне програмне забезпечення. Найближчим часом у місті має з’явитися система зважування сміття, яку координуватиме ЛКП «Збиранка».

Читайте також: Як Львів звільнятимуть від сміття і хто за це заплатить?

«Фірма має свої ваги, які мають запустити на Збиранці наступного тижня. Ще дві точки до кінця місяця плануємо організувати на вулиці Городоцькій та на Сихові. Так ми впораємось бодай із однією проблемою: будемо знати точну кількість сміття, яка вивозиться зі Львова. Бо є недовіра громадськості й депутатів до перевізників, і цьому треба покласти край», – зазначив Іван Рудницький.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!