У Львові запрацює центр швидкого реагування на злочини

1397 0
Реалізацію проєкту розпочали у 2018 році, а його загальний бюджет становить 6 мільйонів євро.
Фото: Львівська ОВА

Фото: Львівська ОВА

У четвер, 31 серпня, у Львові відбувся огляд Центру швидкого реагування на злочини і події, який запрацює найближчим часом. Реалізацію проєкту розпочали у 2018 році, а його загальний бюджет становить 6 мільйонів євро, з яких 5,4 мільйона сума гранту Європейського Союзу, а решта – дофінансування. Зокрема цей проєкт отримав повне дофінансування із бюджету Львівської області – 27,5 мільйонів гривень та бюджету Національної поліції України – понад 20 мільйонів.

Джерело: Львівська ОВА

Загалом в межах проєкту реконструювали адміністративні приміщення будівель 6 відділів поліції Львова, зокрема: Сихівського, Франківського, Личаківського, Галицького, Шевченківського та Залізничного районів. Також у межах проєкту побудували Центр швидкого реагування на злочини і події.

«Основним показником результату реалізації цього проєкту є скорочення тривалості очікування реагування служби безпеки та порядку. У результаті реалізації проєкту очікується покращення оперативної обстановки на території області та покращення розкриття злочинів. Ця будівля обладнана таким чином, що надасть можливість інтеграції даних. Оновлені відділки поліції створені з новими зручностями дадуть змогу усім, хто звертається туди, відчути себе захищеними та завжди отримати гідну допомогу від органів Національної поліції», – зазначив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Олександр Шляховський.

Загалом упродовж періоду будівництва виконали загальнобудівельні та електромонтажні роботи, монтаж вікон та системи опалення, улаштування систем водопостачання та водовідведення, утеплення та влаштування покрівлі даху, частково виконали оздоблювальні роботи та роботи із влаштування санвузлів, вмонтоване ліфтове обладнання, збудували гаражні бокси, виконали роботи із утеплення та опорядження фасаду, частково виконали роботи із благоустрою території. 

Також придбали обладнання на структуровану кабельну мережу та устаткування для електросилового обладнання, купили дизельний генератор та три обладнаних автомобілі: броньований для корпусу оперативно – раптової дії, командно – штабний автомобіль та автомобіль для розгортання криміналістичної лабораторії.

Фото: Львівська ОВА

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!