У Львові запрацювали два нові паркувальні майданчики

1300 0
Майданчики працюють з 8 до 20 години у будні.
фото умовне

фото умовне

У Львові запрацювали два нові майданчики – на вул. Долинського 2 і вул. Хімічній 10. Кожен налічує 21 паркомісце, три з яких  для осіб з інвалідністю. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

«Вчора, 6 вересня, запрацював паркувальний майданчик ЛеоПарковки - ЛКП «Львівавтодор» на вул. Долинського (буд. №2 – №10). Найближчий термінал EasyPay для оплати готівкою розташований на вул. Замарстинівській, 36 (біля магазину  «Овації») А від сьогодні, 7 вересня, розпочинає роботу майданчик ЛеоПарковки на вул. Хімічній (буд. №1-5; буд. №4). Термінали EasyPay для оплати готівкою: на вул. Хімічна, 22 (біля аптеки «Знахар») та Замарстинівська, 43 (супермаркет «Рукавичка»)», – повідомили у ЛКП «Львівавтодор». 

Читайте також: У Львові відкриють нові паркувальні майданчики. Локації

Тариф діє відповідно до зональності майданчиків – 5 грн/год. Для мешканців будинків, безпосередньо прилеглих до паркувального майданчика, діють пільгові абонементи або пільговий тариф за 3 грн/год.  

Графік роботи майданчиків: у будні з 8:00 до 20:00 год.

Нагадаємо, журналістка Tvoemisto.tv поспілкувалася з інспектором з паркування у Львові про те, як він визначає, який автомобіль потрібно евакуювати, хто має компенсувати вартість пошкодженої під час евакуації машини, скільки евакуаторів працює у місті та чи справді є такі авто, які вони не можуть забрати на штрафмайданчик.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!