У Львові запрацювали фонтани. Фото

1661 0
У Львові запрацювала частина фонтанів. Більшість з них розташована у центральній частині міста. Tvoemisto.tv прогулялось містом, щоб побачити все на власні очі.
Фото: Іван Станіславський/Твоє місто

Фото: Іван Станіславський/Твоє місто

Через воєнний стан, у Львові запустили роботу лише 4 фонтанів. Натомість ще 5 водограїв залишатимуться закритими. Йдеться про фонтани на площі Ринок та біля скульптури Діви Марії. Запустили в роботу 2 фонтани на вул. Коперника: «Водолій» і «Криниця з левами», фонтан на пл. Коліївщини і фонтан біля оперного театру. Також працюватимуть питні фонтани – на пл. Ринок, біля оперного театру, на пл. Марійській і у сквері «На Валах». Запустимо в роботу і питний фонтан на пл. Маланюка

Біля фонтану навпроти Оперного театру найбільше людей. Вони знімають біля нього фото, відео, а діти бавляться, бігаючи поміж струменями. 

Фонтан навпроти Оперного театру

Повноцінно фонтан на площі Митній почав працювати навесні 2021 року. Із 2015 по 2017 рік у Львові капітально реконструювали площу Митну. Окрім оновленого простору, змін зазнав і відомий «фонтан із хлопчиком». Тут зараз працює «сухий» фонтан.

 
 
Фонтан на площі Митній
 
Нагадаємо, що у Львові відновили роботу питних фонтанів. Так, до Великодніх свят запуситили вісім фонтанів. Перелік адрес можна переглянути тут.
Фото: Іван Станіславський
____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!