У Львові відкрили Великодній ярмарок. Програма

1834 0
Ярмарок триватиме з 5 квітня до 13 травня.
Фото: Evgeny Kraws/Facebook

Фото: Evgeny Kraws/Facebook

Сьогодні, 5 березня, у Львові відкрили Великодній ярмарок, який працюватиме до 13 травня. У робочі дні ярмарок функціонуватиме з 11:00 до 22:00 год., а у вихідні та святкові дні — з 10:00 до 23:00.

Читайте також: У Львові встановили 6-метрову писанку. Фото

Цього року для львів’ян та гостей міста, окрім традиційних крамничок декору, етно-шоурумів, цього року для дітей до 14 років облаштують квест-кімнату, а поблизу Оперного театру вже встановили шестиметрову писанку в етно-стилі.

Крім цього, на території ярмарку, вздовж алеї, облаштували 22 святкові арки та замінили вивіску і зовнішнє оформлення ярмарку.

У межах ярмарку, на Великдень, 8 квітня, господиня Тетяна Пилипець традиційно вітатиме усіх відвідувачів на великодньому сніданку та відкриватиме гостям секрети великодніх обрядів та звичаїв, а Софія Федина разом із всіма охочими співатиме веснянки та водитиме гаївки. Пообіді цього ж дня розпочнеться святковий концерт, на завершення якого разом із найактивнішими учасниками створять Великодня листівка.

15 квітня на площі перед Оперним відбудеться «EtnoFashionDay» — показ автентичного та сучасного одягу в етно-стилі від відомих українських дизайнерів.

Читайте також: Яка ви традиційна писанка? Тест

Організатором щорічного Великоднього ярмарку у Львові є ТОВ «Львівські ярмарки», а охорону поблизу атракцій забезпечуватиме Муніципальна варта.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!