У Львові запровадять електронні абонементи для паркування

2230 0
Також на парковках «Львівавтодору» встановлять термінали для сплати за паркування EasyPay.

У Львові запровадять електронні абонементи для паркування на майданчиках, які обслуговує ЛКП «Львівавтодор». Про це повідомили у пресслужбі «Львівавтодору».

Читайте також: Чому паркування в містах не може бути безкоштовним (І у Львові теж)

Комунальне підприємство обслуговує найбільшу кількість паркувальних майданчиків у Львові. Нині водії можуть заплатити за парковку банківською картою, sms-повідомленням, QR-кодом чи скористатися послугою «мобільне паркування» через додаток додаток Unip та Privat24. Також на місяць, квартал чи рік можна купити паперові абонементи.

«Наше підприємство забезпечує для мешканців І-ї та ІІ-ї зони паркування паперові місячні, квартальні та піврічні абонементи. Але у планах найближчим часом запровадити абонементи на паркування в електронному вигляді. Ми вже розглядаємо пропозиції від двох компаній», – каже керівниця ЛКП «Львівавтодор» Оксана Єстеферова.

Крім цього, «Львівавтодор» уже уклав договір із компанією EasyPay. Термінали компанії, в яких також можна буде сплатити за паркування, встановлять на парковках міста.

«Через систему АСКОП маємо можливість в онлайн-режимі контролювати оплату послуг та фіксувати в режимі фотозйомки або відеозапису», – додає Оксана Єстеферова.

Читайте також: На зебрі і тротуарах. Фотопідбірка порушників паркування у Львові

Додамо, що автоматизована система контролю оплати вартості послуг із паркування (АСКОП) запрацювала у Львові з 1 червня. Система полегшує роботу контролерів управління безпеки міста, тож стає простіше притягнути порушників до відповідальності.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!