У Львові застерігають про ускладнення погодних умов на 12-13 грудня

1239 0
12 грудня очікуються дощ, мокрий сніг та сніг, а 13 грудня – снігові замети.
Фото: Sam Farallon for unsplash

Фото: Sam Farallon for unsplash

У Львові очікують ускладнення погодних умов на 12-13 грудня. Це пов'язано із проходженням активних атмосферних фронтів від циклону, що зміщується з Балкан на територію України, передає Львівський регіональний центр з гідрометеорології.

Читайте також: Куди у Львові можна здати теплий одяг для бідних та потребуючих 

Зокрема, 12 грудня очікуються значні опади (дощ, мокрий сніг та сніг), на півдні території – сильний мокрий сніг та сніг. Подекуди ожеледь, налипання мокрого снігу.

13 грудня – значний сніг, на дорогах ожеледиця, снігові замети. Вітер північно-західний, 9 – 14м/с, хуртовини. Приріст висоти снігового покриву 15 – 25 см.

Зазначимо, що цього року для прибирання вулиць Львова задіють 137 одиниць комунальної техніки та 107 одиниць приватної, яку місто взяло в оренду. Львів'яни можуть відстежувати онлайн, яка снігоприбиральна техніка працює у місті і в яких локаціях.

Читайте також: Гайда на лижі. Гірськолижні курорти відкривають сезон

Зима, холод та морози можуть стати смертельним для тих, хто не має теплого дому. Тому львів'ян просять бути милосердними до безпритульних людей, не відвертатися від них і надавати інформацію про пункти годування, а також ділитися теплим одягом. Куди можна здати теплий одяг потребуючим у Львові, читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!