У центрі Львова затримали 18-річного водія мопеда, який під час втечі збив велопатрульного

6061 0
Водій мопеда не зупинився на вимогу мотопатруля, а згодом, здійснив наїзд на велопатрульного. Його госпіталізували.
Фото: ФБ/Патрульна поліція Львівської області

Фото: ФБ/Патрульна поліція Львівської області

У центрі Львова затримали 18-річного водія мопеда, який втікав, а згодом здійснив наїзд на велопатрульного. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Мотопатруль, помітивши на вулиці Кульпарківській мопед без номерних знаків, дав вказівку водієві зупинитися, однак той проігнорував і почав втікати. Поліцейські передали орієнтування про втікача колегам. Увімкнувши проблискові маячки та сирену, почали переслідування.

Читайте також: Поліція затримала причетних до розбійного нападу на салон краси у центрі Львова

Під час втечі, керманич неодноразово порушував правила дорожнього руху, зокрема, виїжджав на тротуар та їхав проти руху, загрожуючи іншим учасникам дорожнього руху. У центрі Львова, на вулиці Дорошенка, мопедист здійснив наїзд на велопатрульного. Поліцейського шпиталізували.

На вулиці Лесі Українки, водій не впорався з керуванням і впав. 18-річного юнака затримали. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

На порушника склали протокол за ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) та винесли за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Молодого чоловіка затримали за ст. 208 (Затримання уповноваженою особою) КПК України. Йому загрожує відповідальність за ч. 2 ст. 345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) ККУ. Карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!