У Львові затримали чоловіка, якого 15 років розшукував Інтерпол

5140 0
37-річний українець перебуває в міжнародному розшуку, який у 2007 році ініціювали поліцейські Львова.
фото: cripo.com.ua

фото: cripo.com.ua

Патрульні поліцейські Львівської області виявили чоловіка, який перебував у міжнародному розшуку. Зокрема, вчора, близько 23:00, на вулиці Сигнівка вони зупинили автомобіль ВАЗ 21150, і один із пасажирів помітно нервував.

Як встановили правоохоронці, 37-річний українець перебуває в міжнародному розшуку, який у 2007 році ініціювали поліцейські Львова. Згідно з інформацією, чоловік перебуває в розшуку Інтерполу за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.

Читайте також: Двох українців, які перелізли через паркан у Шегинях, оштрафували прикордонники

Міру запобіжного заходу, яку обрав для нього суд, – тримання під вартою. Інспектори супроводили чоловіка у відділок поліції. Нині вирішують питання про поміщення чоловіка в ізолятор тимчасового тримання.

Нагадаємо, що на пішохідному пункті пропуску «Медика» польські прикордонники затримали громадянина України, якого Інтерпол розшукував у 190 країнах світу. Під час паспортного контролю польські прикордонники виявили, що дані 50-річного українця є у базах розшуку Інтерполу. Чоловіка кільканадцять років розшукували за так званою «червоною карткою» Інтерполу. Його підозрюють у вбивствах та розкраданні майна в Україні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!