У Львові затримали групу «закладників» з понад двома кілограмами психотропів

2493 0
Четверо осіб реалізовували наркотичні та психотропні речовини, а кошти покупці перераховували на електронні гаманці або банківські картки.
фото львівської обласної прокуратури

фото львівської обласної прокуратури

У Львові затримали організовану групу «закладників», яка займалася збутом наркотиків. Поширення відбувалося у тому числі через Telegram-канали. Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Четверо осіб з Одеської, Херсонської, Миколаївської, Донецької та Львівської областей (троє чоловіків віком від 22 до 24 років та 18-річна дівчина) та 21-річний житель Одеси реалізовували наркотичні та психотропні речовини у Львові шляхом закладання, а кошти покупці перераховували на електронні гаманці або банківські картки.

У ході обшуків за місцем проживання фігурантів вилучили амфетамін, канабіс, MDMA («екстазі») та особливо небезпечну психотропну речовину PVP, загальною вагою понад 2 кг, а також мобільні телефони, клейкі стрічки, зіп-пакети, приладдя для фасування наркотичних речовин, банківські карти, готівкові кошти, записи з адресами «закладок» та інші речі, пов’язані із злочинною діяльністю.

Вартість вилучених наркотичних речовин на «чорному ринку» сягає 750 тис грн. Усіх учасників угруповання затримали в порядку ст. 208 КПК України. Досудове розслідування триває.

Наразі затриманим оголосили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч. 2,3 ст. 307 КК України. Санкція інкримінованих статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 9 до 12 років з конфіскацією майна.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!