У Львові затримали хлопців, які слухали російську музику в центрі міста

7593 0
Роман Гурський написав заяву в поліцію про дрібне хуліганство.
Фото: Роман Гурський

Фото: Роман Гурський

У понеділок, 8 травня, поблизу пам’ятника Адаму Міцкевичу компанія молодиків слухала російського виконавця Григорія Лепса. За зауваження перехожого, який знімав інцидент на відео, один із пасажирів авто намагався вибити з його рук телефон та вдарити. Про це повідомив журналіст Роман Гурський.

Як пізніше повідомили у Zaxid.NET, ввечері 8 травня автомобіль зупинила патрульна поліція, а місцеві львівські пабліки опублікували відео із вибаченням учасника конфлікту. 

За словами Романа Гурського, приблизно о 18:30 біля пам'ятника Адаму Міцкевичу на паркінг заїхав чорний . Range Rover з номерами на дніпропетровській реєстрації. З неї голосно звучала пісня Григорія Лєпса. Журналіст вирішив зробити зауваження, тому ввімкнув камеру на телефоні і підійшов до пасажирського сидіння. Пасажир пробував вибити з рук телефон, а потім намагався вдарити в обличчя.

Читайте також: На Львівщині СБУ викрила ще двох російських пропагандистів

Згодом, із його слів, він викликав на місце патрульних, які перебували поруч, однак за цей час хлопці припаркували автомобіль та втекли. Через цей інцидент Роман Гурський написав заяву в поліцію про дрібне хуліганство.

Нагадаємо, що СБУ викрила ще одного пропагандиста, що поширював проросійський контент у соцмережі. Шанувальником країни-агресора виявився пенсіонер зі Львова, уродженець рф та колишній радянський військовий. 

Фото із Facebook-сторінки Романа Гурського

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!