У Львові двоє чоловіків зіпсували частину польського меморіалу на Личаківському кладовищі

2571 0
Затриманими виявилися двоє жителів Донецької області, а третьому вдалося втекти.
Фото: Патрульна поліція Львівської області

Фото: Патрульна поліція Львівської області

У Львові затримали осіб, які провокативними надписами зіпсували польський військовий меморіал на Личаківському кладовищі. Про це повідомили в Патрульній поліції Львівської області. 

«На польських військових похованнях чорною фарбою намалювали напис «За Степана Бендер» та синьо-жовті і червоно-чорні смужки фарбою зробили»,каже директор Музею «Личаківський цвинтар» Михайло Нагай.

Сьогодні, близько 17-ї години, патрульні помітили трьох невідомих осіб біля Личаківського цвинтаря, які підозріло поводилися, а згодом зайшли на територію кладовища. 

Спершу інспектори втратили зловмисників з поля зору, але у процесі обстеження території помітили двох чоловіків, які здійснювали надписи на польському меморіалі. 

Затриманими виявилися 43 та 49-річні мешканці Донецької області, а третьому чоловіку вдалося втекти. Зараз на місці працює слідчо-оперативна група.

Фото поліції та ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!