У Львові чоловік погрожував підірвати будинок на Стрийській. Його затримали

2394 0
Він погрожував підірвати житловий будинок, будучи у стані алкогольного сп'яніння.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

У Львові затримали п’яного чоловіка, який погрожував підірвати житловий будинок. Це сталося вчора, 20 липня, на вул. Стрийській.

Джерело: Поліція Львівської області

«Правоохоронці обстежили приміщення та прилеглу територію, а також евакуювали близько 50 громадян, які перебували у будівлі. Вибухонебезпечних та підозрілих предметів не виявили. Проведеними заходами оперативники кримінальної поліції невдовзі встановили особу чоловіка, який надав неправдиве повідомлення про замінування, раніше судимого 42-річного мешканця Львова. Також встановили, що зловмисник перебував у стані алкогольного сп’яніння», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: На Львівщині затримали п'яного за кермом лікаря. Його оштрафували на 17 тисяч грн

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. За ці дії йому грозить позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Досудове розслідування триває. 

Нагадаємо, що у Львові начальник відділу військового медзакладу за 1000 доларів пропонував пораненому військовослужбовцю «вирішити» питання щодо звільнення його від подальшого проходження служби.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!