Львівські патрульні затримали водія маршрутки, який перевозив пасажирів нетверезим

1841 0
Драгер показав 1,17 проміле алкоголю в крові.
фОТО: lviv.vgorode.ua

фОТО: lviv.vgorode.ua

Учора, 7 серпня, на вул. Шпитальній за порушення правил дорожнього руху затримали водія маршруту №51. Він перевозив пасажирів у нетверезому стані. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила речниця Патрульної поліції Львівської області Катерина Рибій.  

«Патрульні поліцейські зупинили водія за порушення правил дорожнього руху. Вони помітили, що той був у нетверезому стані. Драгер підтвердив підозри, показавши 1,17 проміле алкоголю в крові. Посвідчення водій не надав, за що отримає додатковий штраф», – каже вона.

Окрім цього, як повідомили на сторінці Патрульної поліції у Фейсбуку, на водія винесли об’єднану постанову за порушення ПДР та відсутність необхідних документів на керування транспортним засобом. Також, на нього склали протокол за керування в нетверезому стані.

Читайте також: Дорожній Pitbull. Як у Львові полюють на нетверезих водіїв

Додамо, що маршрут №51 курсує від Галицького перехрестя до ТРЦ «Вікторія Гарденс». Його обслуговує перевізник «Успіх БМ».

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!