У Львові затвердили нові тарифи на вивезення сміття

4325 1
Рішення виконкому набуде чинності з першого вересня.
фото: novomirgorod.com

фото: novomirgorod.com

Сьогодні  виконком Львівської міської ради проголосував за введення в дію нових тарифів на вивезення відходів для всіх категорій споживачів. Згідно з рішенням, для кожної компанії, яка займається вивезенням відходів у Львові, встановлено індивідуальний тариф за вивезення тонни відходів – від 713 до 803 грн за тонну відходів для населення.

Для мешканців тариф зросте у 2,1 – 2,2 рази. Вартість вивозу сміття є складовою квартплати і обраховується залежно від площі помешкання, уточнила директорка міського департаменту ЖКГ Ірина Маруняк. 

Заступник міського голови Львова Сергій Бабак зазначив, що різниця  у тарифах між самими перевізниками становить 5-7%. Також він наголосив на тому, що згідно з урядовою методикою тарифи встановлюють на рік, а у Львові цього не робили три роки.

Водночас міський голова Львова Андрій Садовий наголосив на тому, що тарифи не переглядали, поки з міста регулярно не вивозили сміття.

«Ми не приймали це рішення, оскільки не мали морального права на це», – сказав міський голова  Львова.

Два члени виконкому -- Сергій Дмитровський та Орест Печенко утрималися при голосуванні.

Нижче подаємо тарифи на вивезення відходів для різних категорій споживачів.


Читайте також:
4 Серпня, 2017 12:01
Львів*янка А на скільки усередьтому зросте щомісячна оплата для мешканців? Бо так написано, що ніц не ясно
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!