На правах реклами

Будівництво PORTу у Львові завершать у заплановані до війни терміни

6249 0
Будівельні роботи в хабі вже завершені на 60%.
Фото: PORT у Львові

Фото: PORT у Львові

Українська компанія Alterra Group виконала 60% будівельних робіт на логістичному хабі PORT у Львові. Об’єкт планують здати в експлуатацію у терміни, заплановані до початку повномасштабної війни. Про це повідомив засновник компанії Alterra Development Дмитро Ковальчук.

Читайте також: Логістичні центри, офіси та хаби. Які масштабні будівництва планують реалізувати у Львові

«Після повномасштабного вторгнення російських військ в Україну Alterra Group організувала релокейт співробітників та їхніх родин із Києва. А вже у середині квітня наша команда налагодила виробничі процеси і продовжила будівництво всіх черг. Станом на зараз будівельні роботи в хабі вже завершені на 60%», – розповів Дмитро Ковальчук.

Засновник Alterra Development зазначив, що терміни завершення робіт не переносили – PORT повністю здадуть в експлуатацію в кінці IV кварталу цього року, як і планувалося до повномасштабного вторгнення. Наразі вже ввели в експлуатацію 25% площ проекту.

«Наші спеціалісти забезпечили всі належні умови для того, аби будівництво PORT завершилось вчасно. Україна, як ніколи, потребує потужних логістичних хабів, особливо у Львові, через який щодня проходять тисячі тонн критично важливих для країни вантажів», – каже Дмитро Ковальчук.

Читайте також: Житло на ЛАЗі. Як змінюється вулиця Стрийська і що тут ще збудують

Це підтверджує і попит на площі у PORT. Як розповів засновник Alterra Development, у готових складах вакантність становить 0%. Однак ще можна придбати чи орендувати складські та торгові приміщення у чергах, які будуються. Крім того, у компаній є можливість обрати комфортну локацію для роботи своїх команд – будівельники саме почали заливати каркас майбутнього офісного центру.

«Запитів дуже багато. За останні 3 місяці Alterra Group лише в оренду здала понад 10 000 кв м. Тому ми вдячні всім, хто стоїть сьогодні на бізнес-фронті і радіємо, що резиденти вже можуть працювати у PORT на економіку перемоги», – наголосив Дмитро Ковальчук.

Довідково

ТОВ «АЛЬТЕРРА-ГРУП»/AlterraGroup – українська компанія, що спеціалізується на девелопменті та управлінні комерційною нерухомістю «під ключ». За 5 років діяльності в портфелі компанії налічується 36 об'єктів загальною площею 137 500 м². Серед них – торгові та торгово-розважальні центри, комерційні зони у житлових комплексах, торговельні майданчики та окремі приміщення.

ПОРТ / PORT – високотехнологічний логістичний хаб у Львові, спроєктований командою компанії Alterra Group. Окрім складських, виробничих, офісних і торгових приміщень, на 8,08 га є власна інфраструктура. Включно з рекреаційною зоною, автозаправною станцією, супермаркетом, закладами харчування, приміщеннями для відпочинку працівників, паркомісцями для легкового та вантажного транспорту, внутрішньою та зовнішньою охороною, відеонаглядом та сигналізацією. Керуюча компанія – Alterra Group.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!