У Львові кілька автобусів тимчасово змінять схему руху

1377 0
Автобуси не оминатимуть зупинок, але відхиляться від звичного маршруту.
фото: твоє місто

фото: твоє місто

У Львові на пл. Данила Галицького, 4, на повороті у напрямі вул. Підвальної, проводитимуть ремонті роботи. Для проїзду у цій локації автобуси дещо відхилятимуться від схеми руху. Про це повідомила пресслужба ЛМР. 

Відтак, завтра, 28 вересня, автобусні маршрути № 29, 37, 39 та 61 здійснюватимуть об’їзд місця проведення робіт вулицею Друкарською та площею Данила Галицького. Водіїв просять не паркувати тут свої автівки.

«Визначених зупинок автобуси оминати не будуть, але для проїзду у цій локації дещо відхилятимуться від схеми руху – їхатимуть через вул. Друкарську та пл. Данила Галицького – де їздить приватний транспорт. Тому просимо водіїв не паркувати завтра свої автівки на цих ділянках: тут увесь день чергуватимуть інспектори з паркування», – наголосили в управлінні транспорту.

Читайте також: Скільки міських автобусів курсує у Львові та на яких маршрутах найбільше

У ЛКП «Львівелектротранс» додали, що на пл. Данила Галицького буде замінено 33 м аварійної колії. Також замінять і дорожні плити. Замість них міжколійний простір буде замощено бруківкою: використають повторно ту, що була демонтована раніше під час ремонту інших вулиць. До слова, такі дорожні плити у Львові більше не використовують.

«Враховуючи складність ділянки, бо там маємо і ухил, і криву, будемо проводити демонтаж колійних плит разом зі старою колією. Та, відповідно, монтувати нову колію і проводити роботи із замощення дорожнього полотна. Працювати будемо всю ніч, аби до ранку виконати основні роботи та уможливити роботу трамвайних маршрутів. Завтра ще будемо тут працювати – робити замощення», – пояснили у службі колії ЛКП «Львівелектротранс».

Нагадаємо, у Львові затвердили зміни руху трьох автобусів та створили один новий маршрут. Йдеться про автобусні маршрути №8, №19, №21 та №49А. 

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!