У Львові збільшать кількість автобусів на деяких маршрутах

4078 0
Це не повпливає на години роботи маршрутів, але зменшить інтервал між відправленнями.
Фото: умовне/Роман Балук

Фото: умовне/Роман Балук

У Львові збільшили кількість транспортних засобів на міських автобусних маршрутах №8А, 9, 16, 18 та 46. Тож на цих лініях працюватиме 7 додаткових низькопідлогових автобусів, однак графік їхнього курсування не продовжиться. Про це у коментарі  Tvoemisto.tv повідомив керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

На маршруті №8А у робочі та у вихідні дні курсуватиме на два автобуси більше. Ще два додаткові автобуси працюватимуть на маршруті №9 у робочі дні та у суботу. На маршруті №16 у робочі дні курсуватиме один додатковий автобус. Також по одному автобусу у робочі дні додали на маршрути №18 та №46.

Це не повпливає на години роботи маршрутів, але зменшить інтервал між відправленнями. 

Читайте також: Скільки у Львові заробляють водії громадського транспорту

Транспортні засоби завдяки збільшенню кількості водіїв громадського транспорту. Всі ці маршрути обслуговує комунальне АТП-1.

Актуальні розклади руху можна переглянути за посиланням

Нагадаємо, що у міських автобусах вже майже три тижні працюють «таємні пасажири», які задокументували близько 130 порушень, здійснених водіями. Через відсутність оплати чи валідації проїзду працівники служби контролю виписали близько 3 тис. штрафів. Ще 60 постанов за незареєстрований проїзд винесли представники поліції.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!