У Львові збільшать кількість транспорту до кладовищ у поминальний день

1305 0
1 листопада підсилять роботу транспорту.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У поминальний день, 1 листопада, у Львові підсилять роботу транспорту, який курсує до кладовищ. Про це повідомили в управлінні транспорту.

Зокрема, до Сихівського кладовища, збільшить кількість тролейбусів на маршруті № 31 до 4 одиниць. До Голосківського кладовища збільшиться кількість автобусів на маршруті № 55. 

Читайте також: У Львові два автобусні маршрути курсуватимуть по-новому

«Наші комунальні служби, в чиєму підпорядкуванні знаходяться кладовища, готуються до поминальних днів. Основне їхнє завдання, щоб доріжки були прибрані, сміття вивезено, контейнери були чисті, щоб не було сміття на території», – розповіла Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлового-комунального господарства.

Також мешканців закликають не нести на могили штучні квіти.

Зазначимо, щороку 1 листопада вшанувують всіх святих і поминають померлих. У цей день в Україні існує традиція відвідувати могили родичів, відправляти там панахиди і запалювати цвинтарні свічки.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!