У Львові збудують новий дитячий майданчик: адреса

4176 0
Сьогодні на сесії ЛМР депутатський корпус проголосував про внесення змін до ухвали міської ради щодо розміщення дитячих та спортивних майданчиків на території міста Львова. Про це інформують у прес-службі міськради.
фото ілюстративне: brovary.pravo-znaty.org.ua

фото ілюстративне: brovary.pravo-znaty.org.ua

Відповідно до цієї ухвали новий дитячий майданчик площею 480 кв. м. з’явиться на вул. Кругла, 7а.

«Ця адреса не була включена, тому що не були готові усі документи. Буде відведена земельна ділянка – це якраз новий мікрорайон Під Голоском. І дуже багато земель беруть люди, які хочуть будувати, тобто власники  беруть власні землі. Я просто переживаю через те, щоб діти не залишилися без майданчиків.

Зараз іде така тенденція, що будівельні фірми беруть в оренду землю і на цій повністю земельній площі забудовують будинок і не відводять місця для дитячих майданчиків.

Там знаходиться 3 будинки, де в будинку більше 100 квартир і це велика кількість дітей.

Дитячий майданчик буде площею 480 кв. м.

Поки що це є включення в  перспективну схему. Тобто, за цими будинками, діти дійсно будуть знати, що ця земля дійсно є для майданчиків», – зазначила Любов Давидович, депутат Львівської міської ради.

Читайте також: У Львові побудують майданчик для дітей із обмеженими можливостями

Нагадаємо, у Музеї народної архітектури та побуту у Львові облаштували дитячий майданчик «Яворівська забавка». Це простір для маленьких відвідувачів гаю, де все виконано в етно стилі. 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!