У Львові збиратимуть кошти для дітей з неповних родин. Як долучитися

1818 0
1-го червня, з нагоди Дня захисту дітей, у Першому театрі відбудеться відкриття "Особливої виставки у особливому театрі".
Фото: loda.gov.ua

Фото: loda.gov.ua

1-го червня, з нагоди Дня захисту дітей, у Першому театрі о 10:30 відбудеться відкриття "Особливої виставки у особливому театрі", де будуть представлені роботи учнів навчально-реабілітаційного центру "Мрія" І-ІІ ст.

Перший театр знаходиться на вул. Гнатюка, 11. Усі охочі зможуть придбати вироби, що експонуються. Кошти від продажу будуть використані на продовження творчої діяльності вихованців школи.

Читайте також: Випускний для всіх. Львів'яни дарують сукні та костюми вихованцям дитбудинків 

Роботи учнів можна переглянути за посиланням.

Як розповіли в Першому театрі для Tvoemisto.tv, маленьких гостей з "Мрії" будуть зустрічати  актори-аніматори, а пізніше можна буде переглянути виставу Черкаського обласного театру, де показуватимуть збірку різних казок.

Із запитаннями можна звертатися за телефоном: 093 92 36 817

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!