У Львові збирають кошти для порятунку козулі від браконьєрів

1769 0
Для викупу тварини потрібно 8 тисяч гривень
Фото: Фейсбук Орест Залипський

Фото: Фейсбук Орест Залипський

Домівка врятованих тварин у Львові збирає кошти на викуп молодої козулі із рук браконьєрів. Потрібно 8 тисяч гривень, аби врятувати тварину від загибелі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив зоолог Орест Залипський.

Читайте також: Чому «Домівка врятованих тварин» у Львові опинилася на межі виживання

«Ми надіємось, що це остання така бідолаха цього року.  Нова жертва горе-продавців – маленька дівчинка. Деталей що, де і коли ми не розголошуємо, для безпеки тварини. Як тільки інформація про наші наміри викупити тварину, доходить до продавців, ми втрачаємо з ними зв’язок», – пише Орест Залипський.

Ціна тварини 8000 грн.

Реквізити для допомоги: 4149 6293 8110 7192 (картка Приватбанку)

Нагадаємо, нещодавно домівка врятованих тварин у Львові збирала кошти на викуп 13 чорнобурих лисиць із однієї з ферм на Західній Україні. Потрібно було зібрати майже 20 тисяч гривень донині, 28 листопада, аби врятувати тварин від загибелі. Тоді Орест Залипський казав, що на фермі вирішили перебити чорнобурок, і з сотень залишилося всього лише 13 лисиць.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!