У Львові зменшили кількість пунктів обігріву

2082 0
Протягом вихідних 6-8 січня у міських школах працювали пункти обігріву, скористатися якими могли всі охочі. Сьогодні, 9-го січня, удень прийматимуть людей погрітися та випити чаю 2 приміщення - у центрі та біля вокзалу.
Фото: livejournal

Фото: livejournal

Скористатися центральним пунктом обігріву можна буде лише вдень. «Пункт на вул. Сербській, 15 сьогодні працюватиме до 20.00 год. Вночі у нас був один відвідувач», - розповів Андрій Зозуля, заступник голови Галицької РА.

Цілодобово працює Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян на вулиці Кирилівській, 3а. «Вночі у нас було 56 осіб. Протягом дня орієнтовно 20 людей заходить зігрітись та попити гарячого чаю. Наш Центр працюватиме як цілодобовий пункт обігріву для усіх охочих впродовж періоду холодів», - розповів Олександр Бородін, директор закладу.

Читайте також: На Львівщині на гірському перевалі обладнали пункти обігріву

Нагадаємо, у зв'язку з погіршенням погоди і значним зниженням температури у Львові облаштували пункти обігріву в приміщеннях шкіл, запровадили цілодобове патрулювання вулиць та посилене чергування в лікарнях.

Додамо, що у час негоди львів'яни можуть повідомляти про слизькі ділянки, небезпечні ситуації, бездомних людей тощо на гарячу лінію міста та за телефонами райадміністрацій. Якщо травмування уникнути не вдалося, варто одразу звертатися в міські травмпункти.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!