У Львові знесуть незаконну новобудову на Личаківській

4478 0
Учора інспекція Архбудконтролю вручила керівнику ТзОВ «Лідер Моноліт», яке здійснює будівництво багатоповерхівки на вулиці Личаківській, 259, припис про знесення самочинного будівництва.

Як повідомляє прес-служба міськради, будівництво на вул. Личаківській, 259 здійснюється без жодного належним чином отриманого документа та із порушенням містобудівної документації. Згідно з генеральним планом, за зазначеною адресою допускається зведення тільки малоповерхової добудови.

Читайте також: Чому у Львові на Личаківській не припиняють незаконне будівництво

«Рішення Личаківського суду щодо визнання містобудівних умов та обмежень виданими не набрало законної сили. Місто подало апеляцію. Відтак вчора інспекцією Архбудконтролю було вручено припис керівнику ТзОВ «Лідер Моноліт» про знесення самочинного будівництва», – зазначила начальник юридичного управління ЛМР Гелена Пайонкевич.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!