У Львові знесуть ще три МАФи

845 0
Підприємцям рекомендують демонтувати павільйони добровільно впродовж 20 календарних днів.
Личаківська, 199/GoogleMaps

Личаківська, 199/GoogleMaps

У Львові знесуть ще три МАФи на вул. Личаківській, 152, 197-199 та на Пасічній, 22. Про це повідомили під час засідання виконавчого комітету ЛМР 30 травня. 

Вирішили демонтувати самовільно встановлену тимчасову споруду для здійснення підприємницької діяльності суб’єкта підприємницької діяльності Миколи Кривошеї  на вул. Личаківській, 152, Івана Луща на вул. Личаківській, 197-199 та Зіновії Голубінки на вул. Пасічній, 22. 

Підприємцям рекомендують демонтувати павільйони добровільно впродовж 20 календарних днів. Якщо вони цього не зроблять, кіоски розберуть працівники комунального підприємства «Адміністративно технічне управління» спільно з представниками районних адміністрацій протягом 60 календарних днів.

Читайте також: У центрі Львова демонтують два МАФи

Відтак, виконком прийняв відповідне рішення через порушення вимог законодавства при розміщенні тимчасових споруд. 

Нагадаємо, що у Львові демонтують самовільно встановлені тимчасові споруди на вул. І. Виговського, С. Петлюри та у 7-му Скнилівському провулку. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!