У Львові знову курсує електротранспорт

1121 0
Трамваї і тролейбуси повноцінно виїхали на маршрути.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Зранку 25 листопада електротранспорт Львова знову почав курсувати. Трамваї і тролейбуси повноцінно виїхали на маршрути.

Джерело: Львівська міська рада у коментарі Tvoemisto.tv

Учора, 24 листопада, станом на 14:00 у Львові частково працювали трамваї №4 та №8 і тролейбуси №22 та №23. Ближче до вечора через відсутність електроенергії на підстанціях живлення ЛКП «Львівелектротранс» у Львові зупинили роботу електротранспорту до кінця доби. 

Нагадаємо, 23 листопада, у Львівській області зафіксували два ракетних удари по електропідстанції. Через удари підстанція зазнала критичних ушкоджень, внаслідок чого 1,5 млн абонентів Львівського, Яворівського та Червоноградського районів були без електрики. Також без світла, тепла і води залишився Львів.

Наразі на Львівщині діють аварійні відключення, спричинені черговим обстрілом енергосистеми. У разі стабілізації ситуації з 25 листопада можливе введення графіку погодинних відключень, який діятиме в оновленому форматі. Детальніше тут.

 

Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

ТЕГИ: трамваї Львів, тролейбуси Львів, електротронспорт

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!