У Львові знову зафіксували температурний рекорд

1738 0
Подібна погода була у 1987 році.
Умовне фото

Умовне фото

У суботу, 30 грудня, синоптики зафіксували температурний рекорд у Львові. Про це повідомили в обласному гідрометцентрі.

«У м. Львові вдень 30 грудня було перевищено багаторічний максимум температури повітря 10,0° тепла (9,5° спостерігалося в 1987 році)», – йдеться у повідомленні.

Прогноз погоди на 1 січня

1 січня погоду визначатиме проходження атмосферних фронтів з заходу. Хмарно. Вночі невеликий дощ, подекуди з мокрим снігом. Вдень помірні, місцями значні опади. Вночі та вранці на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер південний з переходом на західний, 9 – 14 м/с. Температура вночі 1 – 6° тепла, вдень 3 – 8° тепла.

Читайте також: Якою буде погода у Львові на Новий рік

По місту Львову: Температура вночі 3 – 5° тепла, вдень 6 – 8° тепла.

Нагадаємо, у понеділок, 25 грудня, у Львівській області зафіксували перевищення багаторічного максимуму температури повітря на 1,5°.

Тетяна Дзяма

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!