У Львові звільнили відповідального за евакуатори через погано організовану роботу

2030 0
Через неналежно організовану роботу звільнили керівника відділу евакуації транспортних засобів ЛКП «Муніципальна Варта».
фото: glavcom.ua

фото: glavcom.ua

Керівника відділу евакуації транспортних засобів ЛКП «Муніципальна Варта» було звільнено через неправильно організований процес, що стосувався готовності евакуаторів до роботи. Про це повідомив директор ЛКП «Муніципальна Варта» Роман Хом’як.

Читайте також: У Львові посилено евакуйовуватимуть неправильно припарковані авто. Перелік вулиць

«Учора зранку мала початися активна робота по евакуації транспортних засобів з вулиць, де паркування заборонено. Зранку при прямій перевірці я побачив, що готовність і робота евакуаторів не була організована належним чином. Тому керівника відділу евакуації транспортних засобів було відсторонено від роботи», – цитує Романа Хом’яка прес-служба ЛМР.

Нагадаємо, 7 грудня депутати Львівської міської ради затвердили перелік ділянок вулиць, на яких паркування автомобілів заборонено. 13-го грудня евакуатори почали працювати на вулицях, визначених ухвалою. Роботу розпочали з вул. Коперника, де за увесь день евакуювали лише один автомобіль

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!