У Львові з’являться нові дитячі майданчики. Перелік адрес

3556 3
Управління молоді, сім’ї та спорту продовжує роботу з розвитку вуличної дитячої інфраструктури.
фото ілюстративне: brovary.pravo-znaty.org.ua

фото ілюстративне: brovary.pravo-znaty.org.ua

«Зараз ми вперше починаємо практикувати встановлення не тільки ігрових елементів, а й підготовку основи. Зокрема, робимо основу з піскової суміші, як і в багатьох містах сусідньої Польщі. Переконаний, це значно покращить якість та безпеку перебування дітлахів на дитячих майданчиках», - вважає Володимир Шнайдер, керівник управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міськради.

Зокрема, нові дитячі майданчики будуть облаштовані на таких вулицях:

  •  Тершаківців, 1,
  • вул. Голубця – вул. Ярова,
  • вул. Садовій, 13
  •  вул. Хоткевича, 20.

Також на завершальному етапі перебувають роботи з облаштування спортивно-ігрової зони для підлітків на вул. Лисенка,14.

Читайте також: У Львові облаштували унікальний етно дитмайданчик. Коли відкриття?

З початку року управлінням проведено роботу над облаштуванням ще 12-ти нових майданчиків, якими уже зараз користуються мешканці міста. Загалом, на цей напрям роботи з міського бюджету виділено близько 1,4 млн. грн.

22 Липня, 2016 14:02
Наталія Ми мешканці вулиць: Енергетична, П.Мирного,Ів.Франка теж дуже хочемо і просимо встановити хоть один дитячий майданчик в нашому районі.
22 Липня, 2016 13:51
Юля А коли буде майданчик біля будинків Миколайчука 21 та 22? Все поломане, старе, гірка взагалі для вбивства дітей! Совісті нема, за що платимо незрозумілі комунальні типу за прибудинкову територію?!
22 Липня, 2016 12:01
ирина А когда появятся детские площадки в р-не улиц ти Выгоды,широкой,низинной.стоят поломанные качели и лавочек нет
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!