У Львові з’являться нові туристичні маршрути

2491 0
Торік Львів заробив на туристичній галузі 615 млн євро.
Фото: lvivpost.net

Фото: lvivpost.net

Щоб залучити до міста більше гостей, у Львові відкриють два нові туристичні маршрути. Про це повідомляє «Високий Замок» із посиланням на управління туризму Львівської міської ради. 

Одним із нових турмаршрутів Львова стане переможець серед громадських проектів —  «Літературна мапа Львова». Екскурсоводи показуватимуть гостям міста вулиці та будинки, в яких жили та працювали відомі письменники Галичини.

Другий маршрут протягатиме через вулиці, де розміщені мурали та графіті. Туристам розповідатимуть, як вуличні малюнки стали арт-об’єктами та авторів цих графіті. 

Читайте також: У Львові хочуть розширити туристичний центр. Які локації «віддадуть» туристам 

За словами заступниці керівника управління туризму ЛМР Галини Гриник, цього року міська влада, окрім упровадження нових туристичних шляхів, візьметься за туристичну децентралізацію — виведення туристичних маршрутів за межі центру Львова. 

«Якщо буде туристична децентралізація, це буде комфортно і гостям, і місцевим. Бувають випадки, коли львів'янин не може потрапити на вихідні в ресторан, що в центрі Львова, бо всі столики зайняті або заброньовані. Маємо створити нові туристичні локації — Підзамче, Кастелівка, Сихів. До речі, чимало муралів з графіті є на Сихові», — розповіла Галина Гриник.,

Нагадаємо, за минулий рік Львів заробив на туристах 615 млн євро, що порівняно із 2016 роком — удвічі більше. Загалом торік Львів відвідали 2,6 млн туристів. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!