У Львові з’явилась початкова школа при гімназії Шептицького

8804 0
Приватний заклад «Гімназія Блаженного Климентія Шептицького» у Львові реорганізували та розширили. Тепер це комунальний навчальний заклад, де окрім середньої та старшої школи з’явилась і початкова. Навчання у закладі буде безкоштовним.

«Тепер це навчально-виховний комплекс «Школа-гімназія І-ІІІ ступенів імені Блаженного Климентія та Андрея Шептицьких» комунальної власності», – розповіла tvoemisto.tv начальник управління освіти Львівської міської ради Галина Слічна.

За ухвалу про прийняття гімназії в комунальну власність проголосували 19 червня депутати Львівської міської ради.

«Раніше у школі навчалось 208 дітей. Тепер навчальний заклад реорганізовано. Усі роки учні гімназії показували дуже хороші результати на ЗНО. Однак засновники гімназії мають проблеми з коштами на її утримання, тому звернулись до міської влади з проханням громаді міста стати гарантом її утримання. На функціонування закладу до кінця року в бюджеті міста треба виділити 600 тис. грн.

Фото: dyvensvit.org

Гімназія розташована у Львові на вул. Гната Хоткевича, 16.

Тел.: 032 223 02 39, сайт: http://gbks.org.ua/.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!