У Львові з'явиться два нових сквери

2578 0
В обидвох випадках змінили вид використання земельних ділянок.
фото: ілюстративне/unsplash: Gayatri Malhotra

фото: ілюстративне/unsplash: Gayatri Malhotra

Комісія землекористування та агломерації одноголосно підтримала облаштування зелених зон для відпочинку львів'ян у Шевченківському та Галицькому районах Львова. Про це повідомив заступник голови постійної комісії землекористування та агломерації Львівської міської ради Любомир Мельничук.

Один зі скверів площею 0,0965 га облаштують на вул. Щурата, одразу поруч із храмом Святого Першомученика архидиякона Стефана ПЦУ. Другий — на вул. Кримській, 57. Він матиме площу 0, 0151 га.

Читайте також: У Львові визначили проєкт школи і дитсадка у мікрорайоні Під Голоском

В обидвох випадках, за словами депутата, змінили вид використання земельних ділянок: тепер замість будівель громадської забудови львів'яни матимуть зелені куточки із необхідними об'єктами благоустрою для відпочинку.

У мікрорайоні Рясне на вулиці Величковського планують облаштувати сквер. Окрім того, сквер площею 0,5 га хочуть створити і у мікрорайоні Під Голоском



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!