У Львові з’явиться нова дорога між Стрийською і Козельницькою

4792 0
Учора, 1-го грудня, рішення про надання земельної ділянки для будівництва дороги, що з’єднає вулиці Стрийську і Козельницьку, ухвалили депутати Львівської міської ради.
фото: galnet.org

фото: galnet.org

Для здійснення проекту ділянку площею 0,1021 га вилучили з користування Головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області (вулиця Стрийська, 35) та віддали для будівництва нової дороги, - повідомив кореспондент ZIK.

Депутати затвердили проект землеустрою управління капітального будівництва ЛМР й виділили землю у постійне користування на вулицях Стрийська - Козельницька.

Читайте також: У Львові відкрили для проїзду чотири ділянки доріг

Нагадаємо, до кінця цього тижня будуть завершені роботи з ремонту вулиці Газової. Вже виконано майже усі роботи, включаючи заміну водопровідних та каналізаційних труб, встановлення дощоприймачів, нових тротуарів і асфальтне покриття дороги.

Опублікувала Людмила Рубцова

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!